tear trough

Motverka trötta ögon och eliminera mörka ringar med tear trough fillers. Behandlingen motverkar de mörka skuggorna under ögonen som får dig att se trött ut. Behandlingen ljusnar upp dina ögon och du ser omedelbart piggare och friskare ut. 

mot mörka ringar

De mörka skuggorna under ögonen uppstår med åldern när man förlorar volym i ansiktet, framförallt under ögonlocken. För att minska synligheten av mörka ringar under ögonen och återfå volymen i området kan en tear trough fillersbehandling vara ett alternativ. Vid behandlingen injiceras hyaluronsyra under ögonen ovan kinderna, vilket adderar volym, ökar fylligheten och minskar fördjupningar. 

inför ditt besök

En tear trough behandling kan upplevas skrämmande för vissa då det är nära ögonen. De flesta som blir behandlade tycker dock att det är mycket mindre skrämmande än vad de först förväntade sig Behandlingen är en minimalt invasiv procedur och är inte smärtsamt. Om du ändå känner rädsla för smärta kan du applicera behandlingsområdet med en lokal bedövningskräm inan behandling för att minska obehag.

Innan du genomgår en tear trough behandling är det viktigt att du inte har smink på det behandlade området samt undviker alkhol och blodförtunnande mediciner. Informera din behandlare om några medicinska tillstånd eller allergier som du har, inklusive läkemedel du tar. Du bör avstå från att göra tear trough om du har en infektion i eller runt ögonen eller infektion i kroppen. Vi utför inte behandling om du är gravid eller ammar.

efter behandling

Efter injiceringen kan du bli svullen vid det behandlade området. För att minska svullnad kan du försiktigt applicera en kall kompress på området med några timmars mellanrum.

Det är rekommenderat att inte röra vid det behandlade området eller applicera något smink eller kräm den första dagen. En tear trough behandling tar ungefär 15 minuter att utföra. 

RESULTAT

Behandlingen ger omedelbara skillnad med slutgiltigt resultat efter cirka två veckor. Detta beror på att huden behöver tid för att slappna av, jämna ut och låta medlet integreras ordentligt med den omgivande vävnaden, för att uppnå optimal återfuktningsbalans.

Resultatet ger en minskning av de mörka ringarna och ett piggare intryck som varar mellan 4-12 månader. 

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete