haka & käklinje

Fillers för hakan och käklinjen är behandlingar som används för att skulptera och definiera ansiktets nedre delar. Denna typ av behandling blir allt mer efterfrågad för att förbättra käklinjens konturer, korrigera underutvecklade hakor, eller återställa förlorad volym i området. 

forma hakan & käklinjen

Hakfillers är en behandling som används för att förbättra ansiktets profil genom att skulptera och ge volym till hakan. Man kan även skulptera hakan för att få den att se jämnare eller spetsigare ut. Under behandlingen injiceras fillers med hyaluronsyra i hakan med små nålar vilket ger omedelbar volymökning samt konturer till området. Detta kan förbättra hakprofilen och även ge en mer definierad käklinje.

Fillers kan även injiceras i käken för att konturera och ändra ansiktets form samt motverka slapp hud. Genom att använda fillers för att skulptera käklinjerna kan man betona och definiera käkpartiet, vilket ger en skarpare ansiktsprofil både framifrån och i profil. Resultatet ger omedelbart en lyftande och skarpare effekt på ansiktet.

inför ditt besök

Innan du genomgår en filler behandling är det viktigt att du inte har smink på det behandlade området samt att du avstår från alkohol och blodförtunnande mediciner som ibuprofen. Undvik salicylsyra 1 vecka innan behandlingen. Informera din behandlare om några medicinska tillstånd eller allergier som du har, inklusive läkemedel du tar. Du bör avstå från att göra fillers om du har någon kvissla eller finne på behandlingsområdet eller en pågående infektion i kroppen. Vi utför inte behandling om du är gravid eller ammar.

Fillers vid käken och hakan utförs med lokalbedövning och ger minimalt obehag. En behandling med varar i ungefär 30 minuter. 

efter behandling

Efter behandlingen kan det finnas lite svullnad, rodnad och eventuellt blåmärke, dessa biverkningar avtar normalt inom några dagar. Undvik att röra vid det behandlade området samt applicering av smink eller kräm den första dagen. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter efter behandling.

RESULTAT

Behandlingen ger omedelbara resultat och du kommer kunna se det fullständiga resultatet efter 7 dagar. Behandlingen ger ett långvarigt resultat som varar mellan 6 -9 månader. Med upprepad behandling varar det i 12-18 månader.

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete