hudföryngrande booster

Jalupro Skinbooster är en anti-aging behandling som tillhör kategorin hudförstärkare, vilket stimulerar hudens egna kollagen och elastin för att förbättra hudkvaliteten. Behandlingen perfekt om din hud känns uttorkad, matt, trött och saknar lyster.

hudföryngrande booster

Jalupro Skinbooster är en anti-aging behandling som tillhör kategorin hudförstärkare vilket stimulerar hudens egna kollagen och elastin för att förbättra hudkvaliteten. Behandlingen perfekt om din hud känns uttorkad, matt, trött och saknar lyster.

vad är jalupro skinbooster?

Jalupro Skinbooster är en injektionsbehandling som verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den förnyar och förbättrar hudens spänst och elasticitet samt minskar rynkor och fina linjer.

hur fungerar jalupro skinbooster?

Jalupro skinbooster består av en blandning av hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer och mineraler som injiceras i huden. Hyaluronsyran hjälper till att återfukta huden på djupet och öka dess elasticitet medan de övriga ingredienserna ger näring och stärker hudens struktur vilket ger lyster och ett uppfriskande utseende. Centralt för behandlingen är att den verkar vitaliserande och fuktgivande.

En behandling kan ta mellan 35 – 60 minuter att utföra. Efter behandling kan rodnad i huden uppstå som kan kvarstå i 7 dagar, därefter ser man behandlingens resultat. Resultatet varar mellan 3-6 månader och kan behövas upprepas 2-4 gånger per år beroende på individuella behov.

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete