läppfillers

Läppfillers är en populär behandling som används för att förstora och definiera läpparna. Genom att injicera fillers med hyaluronsyra i läpparna kan man öka volymen, forma läppkonturerna och förbättra utseendet på ett naturligt sätt.

Russian lip technique

Hos Derma Beauty Esthetic specialiserar vi på Russian Lip Technique. Den ryska läpptekniken är en specialiserad metod för att applicera läppfillers som syftar till att skapa en naturlig, fylligare och mer definierad läppform. 

Tekniken går ut på att ge läppen skarpare konturer än volym för fyllighet. Läpparna blir inte lika putiga och fylliga jämfört vid vanlig läppförstoring, då läpparna är mindre men med skarpare volym. Målet är att skapa en mer framträdande amorbåge och tydligare läpplinje, vilket ger läpparna ett naturlig utseende med framträdande konturer.

inför ditt besök

Innan du genomgår en filler behandling är det viktigt att diskutera dina förväntningar och eventuella oro med din behandlare. Du bör också informera dem om några medicinska tillstånd eller allergier som du har, inklusive läkemedel du tar. Tänk på att undvika smink, alkohol och blodförtunnande mediciner som ibuprofen dagen för behandling. Du bör avstå från att göra fillers om du har en pågående infektion i kroppen, speciellt läpparna. Vi utför inte behandling om du är gravid eller ammar.

En behandling med fillers kan vara i ungefär 15 minuter. Bedövningsmedel placeras i behandlingsområdet före ingreppet. Fyllmedlet innehåller bedövningsmedel inuti för maximal komfort.

efter behandling

Efter behandling kan man få biverkningar som tillfällig rodnad och svullnad samt bildande av blåmärken, detta är tillfälligt och försvinner inom några dagar. Det är också viktigt att undvika direkt solljus, värme, tung träning och alkoholkonsumtion ett par dagar efter behandlingen. Det är rekommenderat att inte röra vid det behandlade området eller applicera något smink eller kräm på det under en kort period efter behandlingen. Din behandlare ska ge dig detaljerade instruktioner om vad du kan och inte kan göra efter behandlingen och om eventuella biverkningar som du bör vara medveten om.

RESULTAT

I samband med behandling uppkommer svullnad i läpparna som varar i ungefär 10 dagar. Därefter avtar ca 30 % av svullnaden och den fulla effekten av läppbehandlingen blir då synbar.

Slutgiltig resultat syns efter 10 dagar. Hållbarheten varierar mellan individer men med påfyllning inom 2 månader kan resultatet hålla mellan 12-18 månader.

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete