näsfillers

Näsfillers är en säker och effektiv alternativ för de som vill ändra formen på sin näsa utan att genomgå en operation. Behandlingen utförs med hjälp av hyaluronsyra, en gel som injiceras i näsan för att öka volymen, forma näsryggen eller nästippen och korrigera asymmetrier.

forma & korrigera näsan

Näsfillers kan användas för att korrigera mindre asymmetrier, ojämnheter eller bucklor på näsan. Fillers kan även användas för att bygga upp eller räta ut näsbryggan särskilt om den är platt eller konkav. Detta skapar en mer markerad och symmetrisk profil. På liknande sätt kan man justera eller skulptera nästippen, till exempel genom att höja eller förändra dess form på annat vis. Fillers kan appliceras vid näsroten och vid vingarna för att skapa en balanserad och harmonisk övergång mellan näsa och kind. Man kan dessutom använda fillers för att fylla ut små hålrum på näsan vilket skapar en jämnare yta.

Normalt sett är en behandling tillräcklig för att nå det önskade resultatet men ibland kan det vara nödvändigt med en påfyllning efter några månader. 

inför ditt besök

Innan du genomgår en filler behandling på näsan det viktigt att du inte har smink på det behandlade området samt att du avstår från alkohol och blodförtunnande mediciner som ibuprofen. Undvik salicylsyra 1 vecka innan behandlingen. Informera din behandlare om några medicinska tillstånd eller allergier som du har, inklusive läkemedel du tar. Du bör avstå från att göra fillers om du har någon kvissla eller finne på näsan eller en pågående infektion i kroppen. Vi utför inte behandling om du är gravid eller ammar.

En behandling med fillers kan vara i ungefär 15 minuter. Bedövningsmedel placeras i behandlingsområdet före ingreppet för maximal komfort.

efter behandling

Näskorrigering med fillers utförs med lokalbedövning och ger minimalt obehag. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandling. Efter behandlingen kan du få mild svullnad eller rodnad på näsan som avtar normalt inom några dagar.

Det är rekommenderat att inte röra vid det behandlade området eller applicera något smink eller kräm den första dagen.

RESULTAT

Resultaten blir gradvis mer synliga när eventuell svullnad minskar och du kan uppleva en förbättrad näsprofil med ökad symmetri och balans.

Det är vanligt att resultaten varar upp till sex månader eller längre. För att bibehålla de uppnådda resultaten kan du behöva planera för upprepade behandlingar. Vid en behandling med näsfillers rekommenderar vi 2 behandlingar under 1 år för bäst resultat. Vid 2 behandlingar kan resultatet vara i 12 – 18 månader.

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete