profilbalansering

Profilbalansering i ansiktet syftar till att skapa en balanserad ansiktsprofil genom att förbättra proportionerna och konturerna i ansiktet. Små precisa fillers injektioner placeras runt om i ansiktet för att korrigera och framhäva ansiktsdrag för att skapa en symmetrisk profil.

kombinerad behandling

Vid en profilbalansering injiceras fillers runtom i ansiktet på ett skräddarsytt sätt för att balansera egenskaperna hos en individ. De som är ute efter att korrigera näsan eller förstora läpparna är kanske inte medvetna om att de på sidoprofilen har en liten haka. En liten haka kan bli mer framträdande när näsan kompletterar personens ansikte. På samma sätt kan nya läppar framhäva en mindre haka och kasta ut balansen i det nedre ansiktet.

En behandling kan inkludera justeringar som käk- och hakfillers, kind-och näskonturering och mer. Profilbalansering är skräddarsydd för varje individ och deras specifika behov. Behandlingen ger naturliga och mjuka resultat samt en volymökning som ger ett ungdomligt utseende.

inför ditt besök

Innan du genomgår en fillers behandling är det viktigt att diskutera dina förväntningar och eventuell oro med din behandlare. Du bör också informera dem om några medicinska tillstånd eller allergier som du har, inklusive läkemedel du tar. Innan du genomgår en filler behandling är det viktigt att du inte har smink på det behandlade området samt att du avstår från alkohol och blodförtunnande mediciner som ibuprofen. Du bör avstå från att göra fillers om du har en pågående infektion i kroppen. Vi utför inte behandling om du är gravid eller ammar.

En behandling med fillers kan vara i ungefär 15 minuter. Fillers medlet innehåller bedövning för maximal komfort.

efter behandling

Kortvarig svullnad och eventuella blåmärken är vanligt förekommande, men dessa avtar inom de första dagarna till en vecka efter behandlingen. Du kan använda kalla kompresser för att minimera svullnad.

Det är rekommenderat att undvika direkt solljus, värme, tung träning och alkoholkonsumtion ett par dagar efter behandlingen. Undvik även att röra vid det behandlade området eller applicera något smink eller kräm på det samma dag som behandlingen. Din behandlare ska ge dig detaljerade instruktioner om vad du kan och inte kan göra efter behandlingen och om eventuella biverkningar som du bör vara medveten om.

RESULTAT

Slutgiltig resultat syns efter 10 dagar. Resultaten av en fillersbehandling för profilbalansering varierar, men de kan vara långvariga beroende på det specifika fillermärket och behandlingsområdet.

Det är vanligt att resultaten varar upp till sex månader eller längre. För att bibehålla de uppnådda resultaten kan du behöva planera för upprepade behandlingar

Följ Derma Beauty Esthetic på instagram för att se mer av vårat arbete